Oud papier

Showkorps Juliana verzorgt binnen een aantal wijken van ‘s-Gravendeel in samenwerking met RAD Hoeksche Waard het ophalen van oud papier. Dit doen we in de wijken Mijlpolder, Nest, Schuilingen, centrum, Lindehof, Onder de Molen, Molendijk, een gedeelte van Plan West en de vlasbuurt (m.u.v. een gedeelte van de Vlasstraat, Bootstraat, Schelfstraat en Dauwrootstraat)
Wij nemen uw oud papier mee als het op tijd (vóór 8:00 uur), goed gebundeld en aan de straatkant staat.  Het neerzetten van het oud papier is op eigen risico. Wij verzoeken u dringend, wanneer het papier om een of andere reden is blijven staan, zelf uw papier weer binnen te halen of op onderstaande plaats en tijd bij ons aan te bieden.

N.B. Oud papier aanbieden in PMD- of plasticzakken is verboden en wordt niet meegenomen.

Klik hier voor de oudpapierkalender van 2018

N.B. In verband met diverse optredens is het ophalen van zaterdag 17 november 2018 verschoven naar zaterdag 10 november 2018 in de wijken Nest, Mijlpolder, Schuilingen, Nieuwbouw en Centrum.

Komt het u niet uit of heeft u grote hoeveelheden oud papier?
U kunt ook uw oud papier bij onze container aan de Dirk Barthweg te ‘s-Gravendeel brengen. Dit kan elke maandag van 18:30 uur tot 20:00 uur. Hartelijk dank voor uw medewerking.