Oud-leden

Geschiedenis van het Oud-Leden Korps
Na een oud-leden reünie in april 2003 gingen stemmen op om tijdens de showuitvoering ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van Showkorps Juliana op 15 november 2003 om een oud-leden korps te laten optreden. Zo gezegd, zo gedaan, het werd een zeer geslaagd optreden. En daaruit is voortgekomen dat op 07 februari 2004 officieel het Oud-Leden Korps is opgericht.

 

Het Oud-Leden Korps anno 2017

De repetities worden eens per maand op zaterdagmiddag van half vier tot vijf uur gehouden in het Ons Gebouw (voor de data zie de agenda). Er wordt in een gezellige sfeer niet te moeilijke muziek gespeeld uit de Juliana jaren van 1928 tot 1967; toen gingen de fluiten het korps verlaten en werd Juliana een Tamboer en Trompetterkorps. En dit korps draagt nu de naam Showkorps Juliana. Het nu opgerichte Oud-Leden Korps bestaat uit leden die na 1945 lid geweest zijn of nog steeds zijn. Er word o.a. gespeeld op de trompet, piccolo en de trom.

 

Ook meespelen?

Heeft U als oud lid zin om mee te doen met het Oud-Leden Korps kom gerust eens langs op een zaterdagmiddag repetitie in het Ons Gebouw of neem contact op met één van onderstaande personen.

Leen Goud                Tel: 078 – 676 39 19

Els van der Stel        Tel: 078 – 673 49 29

Of u stuurt een e-mail naar: secretariaat@showkorpsjuliana.nl