Donateurs

Showkorps Juliana draagt al sinds 1928 (!) haar steentje bij aan diverse dorpsactiviteiten. Dit is dan ook kenmerkend voor een dorp als ’s-Gravendeel.. Daarnaast heeft de vereniging een sociale functie waar mensen elkaar ontmoeten. Verder bieden wij jongeren de mogelijkheid om hun muzikale talent te ontwikkelen. U wilt toch ook dat dit typisch ’s-Gravendeelse beeld niet verdwijnt en dat iedereen die muziek zou willen maken dat zou moeten kunnen ontwikkelen. Showkorps Juliana kan dan ook niet zonder uw steun.

Waar draagt u als donateur zoal aan bij?
Het geld dat wij ontvangen van onze donateurs wordt gebruikt voor het aankopen van nieuwe instrumenten, instructiemateriaal voor jong talent en andere benodigdheden bij het maken van muziek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lessenaars.

Wat kan ik ervoor terug verwachten?
Als donateur wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over de vereniging. Daarnaast investeert u in de toekomst. U zorgt ervoor de Showkorps Juliana kan blijven bestaan en kan investeren in niet alleen jongeren, maar ook ouderen die graag muziek willen (leren) maken.

Vul het onderstaande formulier als u Showkorps Juliana wil steunen en op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws.

* Verplicht veld